Προφίλ

Προφίλ

Είναι χαρακτηριστικό ότι σ' οποιοδήποτε Ελληνικό λεξικό κι αν ανατρέξετε δεν θα βρείτε πουθενά το λήμμα "Γραφικές Τέχνες". Ο όρος "Γραφικές Τέχνες" περιέχει τις τέχνες του σχεδίου , της ζωγραφικής, της χαρακτικής, αλλά και την τεχνική, τις μεθόδους και τις εργασίες με τις οποίες τυπώνουμε όμοια έντυπα.

Οι γραφικές τέχνες γνωρίζουν σήμερα τεράστια εξέλιξη κι έχουν κυριαρχήσει στη ζωή μας.

Ο σκοπός της εκτύπωσης κάποιου εντύπου είναι να ενημερώσει και να ικανοποιήσει το κοινωνικό σύνολο, που δέχεται καθημερινώς καταιγισμό ερεθισμάτων. Ακόμα, μπορεί, πέρα από το περιεχόμενο του, να ερεθίσει εκατομμύρια μάτια, να δεχτούν σωστά, ποιότητα και μορφές γραφής, ευγένεια χρωμάτων και σχημάτων, καθώς και συνθέσεις.

Μια τέτοια όμως υψηλή και πολύτιμη λειτουργία των Γραφικών Τεχνών χρειάζεται στελέχη αφιερωμένα στην άσκησή τους, ειδικευμένα και εκπαιδευμένα κατάλληλα, ώστε να εξασφαλίζουν την εκτύπωση σωστών εντύπων.

Σκοπός μας είναι,χωρίς να σας κουράσουμε, να σας δώσουμε μια συνοπτική αλλά σφαιρική άποψη της έννοιας των γραφικών τεχνών. Μια έννοια που μας ακολουθεί στη ζωή μας. Μια έννοια που αν την χρησιμοποιήσουμε σωστά θα γίνει ο καλύτερος επιχειρηματικός σύμμαχός μας.

Η εταιρεία KAPPA PRESS  ιδρύθηκε το 2001 και το 2006 εγκαταστάθηκε στον ιδιόκτητο επαγγελματικό της χώρο στη Ν. Ιωνία. Το 2008 αποφάσισε να επενδύσει και να εξειδικευτεί στο ολόγραμμα ασφαλείας. Το 2010 επενδύει στον ψηφιακό τομέα με KONICA MINOLTA 6501. Το 2012 παρά την κρίση η εξέλιξη συνεχίστηκε επενδύοντας σε μια μηχανή OFFSET KOMORI 52x72  με κονσόλα ελέγχου ζωνών μελανιού.

Έχουμε τη φιλοσοφία ότι μια επιχείρηση για να σταθεί στο χώρο των γραφικών τεχνών θα πρέπει συνέχεια να επενδύει στην τεχνολογία και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε για να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας γρήγορη εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα σε καλές τιμές.

Υπευθυνότητα και Αξιοπιστία